|
Συναυλίες – Σεμινάρια
Οργανώνονται συναυλίες τουλάχιστο μια φορά το μήνα έτσι ώστε δίδεται η ευκαιρία σε όλους τους φοιτητές να παίρνουν μέρος αρκετές φορές κάθε χρόνο.
Ενθαρρύνονται οι φοιτητές να συμμετέχουν σε σεμινάρια διδασκαλίας και ερμηνείας από μεγάλους παιδαγωγούς και εκτελεστές του εξωτερικού, που έρχονται για αυτό το σκοπό στην Κύπρο.
Βιβλιοθήκη
Η σχολή διαθέτει βιβλιοθήκη με μεγάλη σειρά από ελληνικά και ξενόγλωσσα μουσιοκολογικά συγγράμματα, πλούσια δισκογραφία με σπάνια CDs και βιντεοταινίες, αναγνωστήριο και αρχείο βιβλιοθήκης με τεχνικό εξοπλισμό, ηλεκρονικούς υπολογιστές με συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο και προγράμματα μουσικής τεχνολογίας και εκπαίδευσης. Ωράριο λειτουργίας της βιβλιοθήκης 9:00 - 14:00 επίσης σε άλλες ώρες κατόπιν διευθέτησης
Mουσικός Eξοπλισμός
Στις ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας υπάρχει ένας πλούσιος μουσικός εξοπλισμός σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως και εξοπλισμός μουσικών οργάνων από τους καλύτερους κατασκευαστές που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, 3 πιάνα με ουρά, και μεγάλο αριθμό όρθιων πιάνων.
|